måndag 13 mars 2017

Edith 9 månader

Vår lillen, vår räka blev nio månader igår och det är så roligt att följa med henne i utvecklingen och se hur hennes personlighet börjar komma fram allt mer. Hon är nog en rolig filur vår Edith.


Edith ålar sig fram men kommer inte iväg från sittande så ännu kan man lita på att hon sitter kvar där man sätter henne att sitta, men det kommer nog ändra snart tror jag.
Hemmets alla vrår skall utforskas och mer och mer vågar hon åla iväg själv. Tills hon märker att vi är för långt borta (max 3 meter) och då är det katastrof.
Lite grann övar hon på att stå på alla fyra och visst skulle hon gärna upp och stå vid de flesta möbler, men ännu har hon inte knäckt koden.


Äter allt mera "fastare" mat och jag försöker introducera större bitar och mera samma mat som vi äter. Lite lat har jag varit där och fastnade lite grann i puréträsket. Men att äta själv tycker Edith om och det mesta hittar in i munnen i något skede.
Dricker fortfarande ersättning efter morgongröt, lunch, middag och kvällsgröt.


Pratar på väldigt mycket och har på klart var lampan finns. Älskar att titta på foton och videon på sig själv. Pa-pa är det första tydliga ordet vi fick höra i helgen och klart och tydligt var det pappa enligt en viss karl i huset.

Flera tänder har tittat fram under den senaste månaden och tror det är sju stycken riskorn som nu finns i munnen och vassa sådana!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar