onsdag 12 oktober 2016

Edith 4 månader

Idag hade vi 4 månaders kontroll, riktigt på rätta dagen och allt.

4 månader och de strategiska måtten är 7170 g och 65,3 cm. Ett kilo har prinsessan växt på en månad, inte konstigt att mina armar känns lite trötta.
Edith är för det mesta mycket nöjd och ligger gärna i babygymmet och drar i leksakerna som hänger. Det mesta skall sättas i munnen och handen är riktigt musig att suga på. Jag tror inte det är länge kvar tills hon vänder sig från rygg till magen, hon ligger och spänner sig som en korv men ännu far det inte runt. 
För drygt en vecka sedan började hon "prata" eller närme sagt jollra och mycket har hon att berätta. På morgonen kan hon ligga längre stunder och jollra för sig själv.
Sånger och musik ger E tummen upp åt och bä bä vita lamm ligger nr.1 på låtlistan just nu.

E sover kring 4 pass på dagen, var av ett ofta är lite längre kring 2 timmar. Till natten somnar hon kring kl. 20 och vaknar 2 (ibland 3) gånger för att äta. Morgon tar hon 9 gånger av 10 kring kl. 7, men somnar ofta om för ett kort lur ganska snabbt. 
Just nu är nätterna lite oroliga och största boven är luft i magen som stör sömnen.

4 månaders Edith trivs bäst där det händer och att sitta still i famnn är bland det tråkigaste som finns. Nya ansikten och framför allt okända famnar är ingen hit och helst gråter jag i alla andras famnar. 
Älskade lilla unge!



1 kommentar: